- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

5 Doden en veel zwaargewonden Pukkelpopdrama

19-08-2011

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Aan het muziekfestival Pukkelpop komt dit jaar een dramatisch einde. De organisatie besloot vrijdagochtend dat het evenement wordt stopgezet, omdat donderdag vijf festivalgangers om het leven kwamen. Dat gebeurde door het noodweer dat aan het begin van de avond over het terrein trok. Tientallen mensen raakten zwaargewond.

Twee mensen kwamen om op de camping bij Pukkelpop, meldt de Vlaamse omroep VRT. Eén bezoeker stierf op de festivalweide in het Belgisch-Limburgse Hasselt. Twee anderen bezweken in de nacht van donderdag op vrijdag in het ziekenhuis aan hun verwondingen. Daarnaast zijn zeker negen festivalgangers zijn zwaargewond geraakt.

Sleutelwoorden:
pukkelpop, drama, doden, festival, noodweer, zwaargewond

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)