- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Enstig ongeval door een vrachtwagen, drie zwaargewonden

23-08-2011

Bij een ernstige ongeval, maandagmorgen op de A1 richting Hoevelaken, zijn drie mensen zwaargewond geraakt.

Bij het ongeluk was een vrachtwagen met kippen geladen en zeven personenauto's betrokken. De schade is groot. De aanrijding veroorzaakte urenlange files.

De 28-jarige Belgische vrachtwagenschauffeur, ligt nog in het ziekenhuis. De 16-jarige meisje en het bestuurder van de auto die de vrachtwagen ramde zijn ernstig gewond en zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschadem zwaargewond, ernstig, ziekenhuis, aanrijding, urenlange files, auto

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)