- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Auto in de sloot terecht gekomen

25-08-2011

Bij een eenzijdig ongeval op de Friesestraatweg is donderdagmorgen een 22-jarige man met zijn auto in een sloot terecht gekomen.

De brandweer werd omstreeks kwart voor zeven gealarmeerd. Door nog onbekende oorzaak belandde de man met zijn auto in de sloot. Hierbij is hij bekneld komen te zitten. De brandweer heeft samen met het ambulance personeel de man uit zijn benarde positie bevrijd. Met behulp van een loop-plank over de sloot is het slachtoffer naar de overkant getild. Waarna hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, verwondingen, ziekenhuis, ambulance, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)