- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man zwaargewond na ongeval

30-04-2010

DELFZIJL - Een automobilist is vrijdagavond bij een eenzijdige aanrijding op het Zwet in Delfzijl zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De man reed even na 20.30 uur reed over het Zwet in de richting van Appingedam. Waarschijnlijk reed hij te hard waardoor hij de macht over het stuur verloor. Hij reed een lantaarnpaal uit de grond en kwam met zijn auto in het water terecht.

Getuigen sprongen in het water om het hoofd van het slachtoffer boven water te houden. Een duiker van de brandweer heeft de man uit het voertuig gehaald, waarna het ambulancepersoneel zich over het slachtoffer ontfermde.

Het is onduidelijk hoe de situatie van het slachtoffer momenteel is.

(bron: www.telegraaf.nl)

Sleutelwoorden:
zwaargewond, auto ongeluk, slachtoffer, verkeersslachtoffer, delfzijl,

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)