- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeluk door keren op de Rijksweg

02-09-2011

Donderdagavond is er door een ongeval de Rijksweg N46/Eemshavenweg urenlang gestremd.

Het ongeval ontstond doordat een automobilist via een parkeerhaven langs de weg met zijn auto wilde keren maar zag het tegemoetkomende automobilist over het hoofd. Deze klapte met volle vaart op de auto die dwars op de weg stond. Tijdens de botsing verloor één van voertuigen zijn achterwiel.

Eén persoon raakte door de klap gewond, en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger moest beide voertuigen afslepen. Door schoonmaakwerkzaamheden door de Provincie Groningen, was de weg urenlang afgesloten.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letsel, automobilist, gewond, werkzaamheden, voertuigen, gewond, weg afgesloten

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)