- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand bij een manage in Zwolle

05-09-2011

Een grote brand heeft een manege Ritsaert in Zwolle zwaar getroffen.

De brand brak maandagochtend vroeg uit in het deel waar de kantine en de leslokalen waar theorie wordt gegeven.

De vlammen sloegen direct door het dak. De paarden konden door medewerkers van de manege en buren uit de stallen worden gehaald. Ze bleven dan ook ongedeerd. Ook het deel waar de mensen met een beperking les kregen heeft schade door de brand opgelopen. De brandweer kon door een grote inzet het achterste deel van de manege behouden. Wel was er rook schade. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letsel, brand, gevaarlijke stoffen, vlammen, zwolle, zwaar getroffen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)