- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Steekpartij in Schiedam

09-09-2011

Donderdagavond heeft er in Schiedam een steekpartij plaatsgevonden. Dit gebeurde midden op straat.

Hierbij raakte een persoon gewond. Hij is door een bekende voorbijganger naar het dichtbijgelegen Vlietlandziekenhuis gebracht.

De politie stelde direct een onderzoek in. De politie vermoedde dat de verdachte zich nog in een woning aan de van Hallstraat bevond. Met het Regionaal Interventie Team van de politie zijn ze de woning binnen gevallen. Hier bleek echter niemand meer aanwezig. De forensische opsporing zal een onderzoek instellen. Het slachtoffer verkeerd buiten levensgevaar.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, politie, onbekende, slachtoffer, levensgevaar, ziekenuuis, steekpartij

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)