- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bejaarden gewond na ongeval in Appingedam

12-09-2011

Bij een frontale botsing op de N33 bij Appingedam, zijn vrijdagavond twee bejaarde mensen gewond geraakt.

Een 88-jarige automobilist uit Appingedam wilde vanaf de N33 afslaan. Hij zag daarbij een 78-jarige automobilist uit tegenovergestelde richting over het hoofd. De 78-jarige man uit Siddeburen kon een aanrijding niet voorkomen. Hij raakte gewond bij het ongeval en moest met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis.

Een 81-jarige vrouw uit Appingedam, inzittende van haar plaatsgenoot, raakte bij de aanrijding gewond door rondvliegend glas. Zij werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. De 88-jarige automobilist kwam er zonder noemenswaardig letsel vanaf. Beide voertuigen raakten bij de botsing zwaar beschadigd.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschadem gewond, bejaarde man, automobilist, politie, zwaar beschadigd, botsing, verwondingen, ziekenhuis,

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)