- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval op industrieterrein in Veendam

13-09-2011

Dinsdagmiddag is er bij een bedrijf op industrieterrein De Vrijheid een persoon gewond geraakt.

Het slachtoffer raakte gewond dat de traumahelikopter ter plaatse kwam om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. Omdat de helicopter niet bij het bedrijf kon landen heeft de piloot deze op een grasveld langs de oprit van de N33 neergezet. De politie vervoerde het personeel van het traumateam naar het bedrijf waar het slachtoffer kon worden behandeld. Met een ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Na de hulpverlening kon de traumahelikopter terugkeren naar het UMC te Groningen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, bedrijsongeval, traumahelicopter, slachtoffer, gewond, traumateam

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)