- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met beknelling en zware beschadiging in Veendam

16-09-2011

Bij een verkeersongeval op de parkeerplaats van de Promenade in Veendam zijn donderdagmiddag een 35-jarige vrouw uit Appingedam gewond geraakt.

Bij het oprijden van de parkeerplaats zag een 35-jarige bestuurster uit Delfzijl een 26-jarige bestuurster uit Veendam over het hoofd. De Veendamse trapte daarbij niet op de rem maar op het gaspedaal. Hierbij ramde zij de auto van de Delfzijlster.

De brandweer moest de 35-jarige passagier bevrijden omdat zij bekneld zat in de auto. Het slachtoffer werd met nekletsel naar een ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie onderzoekt de aanrijding.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, nekletsel, bekneld, politie, ramde, gaspedaal, afgesleept, ziekenhuis, zwaarbeschadigd

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)