- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode en zwaargewonde bij ongeluk Coevorden

21-04-2010

COEVORDEN - Bij een aanrijding tussen drie auto's op de N34 bij Coevorden zijn woensdagavond een dode en een zwaargewonde gevallen. Dat maakte de politie Drenthe bekend.

Het ongeluk gebeurde rond half tien. De dode en de zwaargewonde zaten volgens de politiewoordvoerder in hetzelfde voertuig. Over hun identiteit is nog niets bekend.

Van de inzittenden van de andere auto's die bij het ongeluk betrokken waren, raakten enkelen licht gewond. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

(bron: www.nu.nl)

Sleutelwoorden:
aanrijding, zwaardgewonden, coevorden, verkeersongeval

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)