- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstig ongeval bij Meppel

19-09-2011

Maandagmorgen voor tien uur werd de brandweer gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval op de N375.

Een bestelbus bleek tegen een boom te zijn beland. De chauffeur zat bekneld onder het voertuig. De brandweer en ambulancepersoneel zijn bijna anderhalf uur bezig geweest om de bestuurder onder het wrak vandaan te krijgen. Hierbij werden ze ondersteund door het MMT dat vanuit Groningen werd ingevlogen. Het slachtoffer is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Berger Hooikammer uit Staphorst heeft na het VOA onderzoek de auto geborgen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, onbekend letsel, ziekenhuis, onderzoek, ambulancepersoneel, slachtoffer, bekneld, brandweer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)