- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dode door bedrijfsongeval met bouwkraan in Heerde

20-09-2011

In Heerde is dinsdagochtend een bouwkraan op een huis gevallen. Een 45-jarige medewerker van een bouwbedrijf is daarbij om het leven gekomen.

De man stond op het dak van een woning die wordt gerenoveerd. Volgens de politie is een poot van de hijskraan afgebroken, waarna de kraan kantelde en op het dak viel, meldt Omroep Gelderland. Omdat het pand niet stabiel was, kon het lichaam pas na uren worden geborgen.

De hoogbejaarde bewoonster is opgevangen in een verzorgingstehuis, de bouwinspectie kijkt of de bewoonster weer terug kan.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, heerde, om het leven gekomen. dode, verzorgingstehuis, bouwinspectie, pand, geborgen, hijskraan, politie, bouwbedrijf

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)