- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Enstig ongeval bij Oudehaske

22-09-2011

Donderdagmiddag heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op de A7

Tussen Heerenveen en Joure waren een aantal auto’s op elkaar gebotst, en raakten enkele mensen gewond waarvan twee zwaar gewond.

De traumahelikopter uit Groningen kwam ter plaatse om het brandweer en ambulancepersoneel te assisteren bij het zorgvuldig bevrijden van de slachtoffers. Door het ongeval ontstond een lange file

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, zwaar gewond, bevrijden, lange file, slachtoffers, ambulance, brandweer, traumahelikopter

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)