- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Auto bekneld door aanrijding met vrachtwagen

23-09-2011

Vrijdagochtend om 10:15 uur kreeg de brandweer een melding binnen van een verkeersongeval in Donderen.

Het ongeval gebeurde met een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto kwam uit de richting van Peize en wilde afslaan richting Yde en had daar bij de vrachtwagen over het hoofd gezien die uit de richting Vries kwam.

De vrouw die nog op de bijrijdersstoel van de personenauto zat moest door de brandweer uit de auto worden geknipt en zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De politie regelde het verkeer op dit drukke kruispunt en de verkeersanalyse dienst van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, onbekend letsel, ongeval, melding, politie, drukke kruispunt, verkeersanalyse

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)