- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval in Steendam

26-09-2011

Bij een botsing op de kruising Groeveweg en de Tolweg zijn maandagochtend twee gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak slipte één van de automobilisten waarna deze tegen een tegenligger botste.

Één van de wagens schoot door de klap achterwaarts de sloot in. Het slachtoffer hiervan is naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer van het andere voertuig kwam bekneld te zitten in het voertuig. Deze is door de brandweer en ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald en met onbekende letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, bekneld,slippen, ziekenhuis. schoot, slachtoffer, wagens, ambulance

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)