- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Buspassagier gewond door aanrijding in Emmen

27-09-2011

Dinsdagochtend is een vrouwelijk buspassagier gewond geraakt bij een aanrijding tussen een lijndienstbus en een personenauto.

Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing.

De buspassagier, die niet ernstig gewond is geraakt, is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De buschauffeur en de overige passagiers van de bus bleven ongedeerd. De bestuurder van de personenauto raakte niet gewond bij de botsing. De verkeerpolitie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het verkeersongeval. De zwaar beschadigde auto is afgesleept. De lijndienstbus kon gezien de relatief lichte schade echter wel verder rijden naar de stallingsplaats in Emmen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, passagier, aanrijding, schade, gewond, ambulance, ziekenhuis, verkeerspolitie

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)