- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote Brand bij een Korfbalvereniging in Rotterdam

28-09-2011

Bij korfbalvereniging in Rotterdam-Ommoord heeft dinsdagavond rond half tien een brand gewoed.

Op het moment van de brand zijn er enkele tientallen mensen binnen. Zij zijn op tijd naar buiten gegaan. Het vuur greep snel om zich heen en sloeg over naar het naastgelegen sportcomplex. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De brandweer kon pas blussen wanneer Eneco de stroom van het station heeft afgehaald. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand en GRIP 1. De brandweer is uren bezig geweest met de brand te blussen. De schade is groot. Hoe de brand is ontstaan wordt onderzocht.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, schade, onderzoek, stroom, rookontwikkeling, brandweer, blussen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)