- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met Fietsers op de Zanddijk

30-09-2011

Donderdagavond heeft er een ongeval plaats gevonden op de Zanddijk.

Ook de traumahelikopter werdt opgeroepen. Hier was een fietser hard gevallen na een inhaalactie. De fietser haalde een andere fietser in en bleef vermoedelijk haken achter een uitstekend ijzeren paaltje. De man viel hard voorover en was buiten kennis. De man is meegnomen naar het ziekenhuis de VOA heeft het ongeval in kaart gebracht de helikopter steeg na een half uur weer op.

Sleutelwoorden:
ongevallen, fietser, helikopter, ziekenhuis, haken, fietser

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)