- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

4-jarige jongen gewond door verkeersongeval

03-10-2011

Een 4-jarige jongen uit Groningen is zondagmiddag bij een verkeersongeval gewond geraakt.

Het jongetje speelde met zijn broertje op de Fok in Groningen. Vermoedelijk stak het slachtoffertje plotseling de straat over. Een 36-jarige Groningse bestuurster van een taxibusje kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het kind kwam onder het busje terecht. Hij werd met hoofdletsel en schaafwonden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, gewond, slachtoffer, schaafwonden, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)