- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde automobilist in Hoorn

05-10-2011

Dinsdagavond is een automobilist uit de bocht gevlogen op de N506 Hoorn.

De automobilist raakte door een onbekende oorzaak van de weg, botste tegen een hek en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Politie, brandweer en de ambulancedienst werden met gealarmeerd en waren snel ter plaatse. Nadat zij het slachtoffer uit de auto hadden gehaald, werd deze per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en werd afgesleept. Tijdens het ongeval werd de Provincialeweg N506 afgesloten voor het overige verkeer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Sleutelwoorden:
ongevallen, gewond, botsing, afgesleept, spoed, ziekenhuis, zwaar beschadigd, onderzoek, slachtoffer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)