- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Hulpverleners gewond bij brand in Schiedam

07-10-2011

Bij een brand in een woning aan het Heijermansplein in Schiedam zijn in de nacht van vrijdag na 02:00 uur twee politieagenten, drie ambulancemedewerkers diverse bewoners gewond geraakt.

De bewoner van het pand is er ernstig aan toe. Vermoedelijk hebben de agenten de bewoner proberen te redden, waarbij ze zelf gewond raakten. Er kwamen 5 ambulances en het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Eén agent moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. De brand zelf was vrij snel onder controle en geblust. Diverse naastgelegen woning van het getroffen pand op de 6e verdieping werden ontruimd. De ouderen werden beneden in de hal opgevangen, en moesten daar wachten tot de brandweer hun woningen had gecontroleerd.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, gewond, hulpverleners, redden, ziekenhuis, opvangen, ambulancemedewerkers, brand geblust

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)