- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval bij Nieuwe Pekela

10-10-2011

Terwijl het verkeer maandagochtend op de N33 bij Veendam flinke vertraging opliep door een vrachtautobrand werd even later de N366 van Veendam naar Nieuwe Pekela afgesloten door een ongeval.

De bestuurder van een personenauto verloor ter hoogte van de pompstations de macht over het stuur en botste hier zijdelings tegen een boom. De wagen krulde zich om de boom, maar de bestuurder wist met behulp van andere automobilisten uit de wagen te komen. De man werd vakkundig gestabiliseerd waarna hij in een ambulance werd behandeld.

Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG te Groningen. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Groningen deed onderzoek en maakte van het ongeval een registratie. Om hulpverlening, onderzoek en berging mogelijk te maken werd besloten om het verkeer via de parkeerplaats van de pompstation te begeleiden. Na ruim een uur werd de N366 weer vrijgegeven.

Sleutelwoorden:
ongevallen, gewond, afgesloten, letsel, onderzoek, hulpverleners, ambulance, gestabiliseerd

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)