- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval in Groningen

12-10-2011

In Groningen is dinsdagochtend op een bedrijfsterrein aan de Ulgersmaweg een 21-jarige jongeman uit Noordhorn bij een bedrijfsongeval ernstig gewond geraakt

De 21-jarige jongeman was werkzaam in een container. Door nog onbekende oorzaak raakte de man bekneld tussen de wand van de container en een lopende band. Hij is met onbekend letstel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de arbeidsinspectie ge√Įnformeerd over het ongeval.

Sleutelwoorden:
ongevallen, bedrijfsongeval, letsel, bekneld geraakt, groningen, bedrijfsterrein, oorzaak onbekend

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)