- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist zwaar gewond in Rouveen

13-10-2011

Woensdagmiddag is er op de Oude Rijksweg in Rouveen een automobilist zwaar gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Toen de personenauto, waarvan de bestuurder een brief in de brievenbus had gestopt, de weg weer opdraaide en de naast hem rijdende vrachtwagen over het hoofd zag werd hij zwaar gewond.Door de klap kwam de personenauto op een oprit van een boerderij tot stilstand. De man zat zodanig bekneld in zijn auto dat hij door ambulance personeel en de brandweer via de achterzijde uit zijn auto is gehaald. De man is met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de vrachtauto is met de schrik vrij gekomen. Beide auto zijn voor technisch onderzoek afgevoerd door een berger.

Sleutelwoorden:
Ongevalle, letsel, zwaargewond, vrachtauto, technisch onderzoek, bekneld, schrik

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)