- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij ongeval in Wervershoof

21-10-2011

Bij een aanrijding op de kruising in Wervershoof vrijdagochtend rond 11.00 uur zijn twee gewonden gevallen.

Een automobilist wou vanaf de Veenakkers de Driehuizen over steken maar zag een auto die uit de richting Wervershoof kwam over het hoofd en kwam vol in botsing. Door de aanrijding kwam een van de voertuigen op de kop in de sloot terecht. Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd en snel ter plaatse. Beide automobilisten werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van het ongeval. Beiden voertuigen raakte zwaar beschadigd en werden afgesleept door een bergingsbedrijf.

De wegen naar de kruising toe werden tijdens het ongeval en de berging afgesloten voor het verkeer.

Sleutelwoorden:
ongevallen, gewonden, wegen, automobilist, aanrijding, boting, te water, ziekenhuis, ambulance, zwaar beschadigd

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)