- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

1 dode en 2 zwaargewonden bij auto-ongeval in kanaal De Haan

06-05-2010

Bij een zwaar ongeval in Klemskerke, een deelgemeente van De Haan, is een auto in een kanaal beland. Daarbij kwam één persoon om het leven. Twee andere inzittenden werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De auto kwam donderdagochtend rond 7 uur op zijn dak terecht in het kanaal Noordede nadat de bestuurder de controle over zijn stuur was verloren.

Er zaten vier mensen in het voertuig. Eén slachtoffer overleed ter plaatse en twee inzittenden moesten door brandweerduikers bevrijd worden. Zij werden in uiterst kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De laatste inzittende kon zelf uit het voertuig kruipen en was in shock. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Vermoedelijk is overdreven snelheid de oorzaak.

(bron: www.gva.be)

Sleutelwoorden:
autoschade, auto ongeval, aansprakelijkheid, autoverzekering

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)