- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Motorrijder gewond door ongeval met bestelbus

27-10-2011

Donderdagochtend is een motorrijder gewond geraakt nadat hij tegen de zijkant van een bestelbus is gereden.

Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofdweg en de Woldmeerweg tussen Groningen en Harkstede (Meerstad). De motorrijder botste op de zijkant van de afslaande bestelbus. De bestuurder van de motor kwam met een flinke smak op het wegdek terecht. Het slachtoffer is met onbekende letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en de bijrijder van de bestelbus kwamen met de schrik vrij. Zij konden hun weg vervolgen. De zwaarbeschadigde motor moest worden afgesleept.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, verwondingen, ziekenhuis, oorzaak onbekend, gewond, zwaarbeschadigd, motorrijder, afgesleept, bestelbus, slachtoffer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)