- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man schiet op mensen met een luchtdrukwapen

28-10-2011

Deze week is er op drie mensen in de buurt van de muziekkoepel geschoten in het Drentse Emmercompascuum.

De politie maakte bekend dat er op maandagavond en dinsdagochtend is er geschoten in de omgeving van de muziekkoepel aan het Hoofdkanaal.

Het gaat om drie verschillende incidenten. Eén jongen raakte gewond aan zijn hoofd. De politie vermoedt dat er met een luchtdrukwapen is geschoten. Er zou volgens de inwoners vanaf het dak van de muziekkoepel geschoten zijn. Het is nog niet bekend wie de dader is of wie de daders zijn. De politie vraagt of getuigen of andere gedupeerden zich willen melden via 0900-8844. De inwoners maken zich ernstig zorgen om de schietincident en durfen de straat haast niet meer op.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, gewond, ziekenhuis, schietincident, zorgen, hoofdletsel, luchtdrukwapen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)