- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met drie gewonden in Oudehorne

03-11-2011

Vanmiddag is er een ongeval gebeurt tussen twee personenauto’s in Oudehorne. Hierbij zij drie personen gewond geraakt.

De auto’s kwamen door een voorrangsfout met elkaar in botsing op de kruising. De brandweer van Oudehorne en Oldeberkoop, drie ambulances, de traumahelikopter en politie kwamen ter plaatse voor assistentie.De bestuurder van een auto moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. In de andere auto zaten twee vrouwen die zijn met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding.

Sleutelwoorden:
ongevallen, personenauto, verkeersongevallen, politie, nekletsel, voorrangsfout, bestuurder, assistentie, ambulances, helikopter, branweer, botsing, gewonden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)