- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met auto en vrachtwagen in Sappemeer

04-11-2011

Donderdagmiddag is er p de A7 tussen Zuidbroek en Sappemeer is een ongeval gebeurt tussen een automobilist en een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde vlak voor de afslag Sappemeer. Door een onbekende oorzaak is de automobilist achterop een vrachtwagen gebotst. De ambulance kwam snel ter plaarse en is de bestuurder van de auto is door medewerkers van de ambulancdienst onderzocht, maar bleek niet gewond te zijn geraakt. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd, de vrachtwagen kon later zijn weg vervolgen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, ambulancepersoneel, gewond, vrachtwagen, auto, gebotst, sappemeer, oorzaak onbekend

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)