- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Wervershoof

07-11-2011

Maandagochtend rond tien uur is er op de Driehuizen een ongeval gebeurt. Een 46-jarige automobilist uit Callantsoog is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 22-jarige automobilist uit Enkhuizen verleende de 46-jarige automobilist, die met zijn auto over de Driehuizen reed in de richting van, geen voorrang. Er ontstond een aanrijding waarbij het voertuig van de 46-jarige man over de kop sloeg en in de sloot terecht kwam. De 46-jarige man werd met overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist werd voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, bestuurder, gewond, letsel, ziekenhuis, ziekenhuis, sloot, voorrangsfout, driehuizen, onderzoek

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)