- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk ongeval in slachterij

10-05-2010

ENSCHEDE - Een 29-jarige medewerker van de technische dienst van runderslachterij Weyl Beef in Enschede is gisteren bij een arbeidsongeval om het leven gekomen.

Het incident gebeurde toen de man, afkomstig uit Westerhaar, bezig was machines te testen. Volgens een politiewoordvoerder en de slachterij is de exacte toedracht van het ongeval nog onduidelijk.

De Arbeidsinspectie en de politie zijn intussen een gezamenlijk onderzoek begonnen naar de oorzaak.

(bron: www.telegraaf.nl)

Sleutelwoorden:
dodelijk ongeval, bedrijfsongeval, arbeidsongeval

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)