- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Levensgevaarlijke brand in bedrijfspand

10-11-2011

ROTTERDAM - Aan de Bombaystraat op bedrijventerrein Noord-West heeft in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand gewoed.

Even voor half vijf werd de brand door camerabeelden ontdekt. De brandweer schaalde bij aankomst op naar het sein 'zeer grote brand'. Korte tijd later was de brand uitslaand. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft er alles aangedaan om de brand niet te laten overslaan naar omliggende bedrijven. Een vrachtwagen die nog in het pand stond heeft de brandweer naar buiten kunnen duwen. De schade is groot. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Sleutelwoorden:
Grote brand, rotterdam

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)