- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

87-jarige fietser overleden door aanrijding

11-11-2011

Een 87-jarige Tilburger is donderdag nacht overleden overleden door een aanrijding.

De 87-jarige fietser werd rond half drie op de hoek van de Conservatoriumlaan op zijn fiets geschept door een auto. De bestuurder van de grijs/zilverkleurige stationwagen met een wit kenteken ging na het ongeval vandoor. De fietser was na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij aan de verwondingen die hij opliep overleden.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de betrokken auto.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, overleden, verwondingen, aanrijding, ziekenhuis, zilverkleurige auto, wit kenteken, politie, zoektocht, fietser, vandoor,

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)