- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met letsel in Peperga

14-11-2011

Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A32 in Peperga.

Het ongeval was tussen een vrachtwagen en een personenvoertuig.

De chauffeur van de vrachtwagen had de auto achterop geraakt. Hierdoor werd de auto tegen de midden geleider gelanceerd. De inzittenden een man en vrouw zijn door de brandweer en ambulancepersoneel uit het wrak gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto met een lage snelheid over de snelweg en kon de vrachtwagencombinatie het voertuig niet meer ontwijken. De A32 is geruime tijd gestremd geweest voor het verkeer.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letsel, vrachtwagen, snelweg, afgesloten, gestremd, chauffeur, lage snelheid, snelweg

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)