- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kop-staart botings met vier auto

15-11-2011

Maandagavond heeft er op de rijksweg A20 oprit 11 in Schiedam een aanrijding met vier auto's plaatsgevonden.

het ging om een kopstaart botings. De brandweer werd ingezet voor een mogelijke beknelling maar dit was niet het geval en mocht de brandweer terug keren.

Bij het ongeval is niemand gewond geraakt er was alleen blik schade. Het verkeer vanaf de 's Gravelandseweg had vertraging omdat de rijbaan geblokkeerd was. Via de vluchtstrook kon het verkeer er langs.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, kopstaart, botings, brandweer, beknelling, rijbaan, geblokkeerd, verkeer, gewonden

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)