- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

twee gewonden door explosie in Arhnem

18-11-2011

Donderdagavond rond 20.00 uur was een buitenbrand aan de Hofsingel in Arnhem. Het bleek het een gasexplosie te gaan in een eengezinswoning.

Bij deze explosie is een vader en dochter gewond geraakt. Het ene slachtoffer heeft 2e graads brandwonden opgelopen in gezicht en aan de armen. Het andere slachtoffer heeft last van druk op de borst gekregen door de drukgolf van de explosie. Beide slachtoffers zijn naar het Radbout ziekenhuis overgebracht. Door de explosie heeft de woning heeft veel schade opgelopen, aan ramen en kozijnen. De brandweer heeft voor de veiligheid van de aangelegen woningen allen woningen nagelopen op eventuele aanwezigheid van gas. Woningen waar nog gas geconstateerd werd, heeft Liander uit voorzorg de gasleiding afgesloten. Het getroffen huis is niet bewoonbaar, maar er is geen instortingsgevaar. Politie en Liander doen onderzoek naar de oorzaak van de explosie.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, brandwond, explosie, ziekenhuis, drukgolf, druk op borst, instortingsgevaar

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)