- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonde door kop-staartbotsing in Arnhem

21-11-2011

Zondagavond rond zeven uur is er minstens één persoon gewond geraakt door een kop-staartbotsing met drie auto’s op de afrit van de A12bij Velperbroek

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De aard van het letsel en de identiteit van dit slachtoffer is nog onbekend.

Het verkeer op de afrit Westervoort richting Velp/Rheden stond stil. Een achteropkomende automobiliste had door de zeer dichte mist laat in de gaten dat jet verkeer stil stond en raakte de derde auto ook betrokken bij het ongeval.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, dichte mist, ziekenhuis, spoed, gewond, letsel, slachtoffer, kop-staartbotsing

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)