- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval door mist in Allardsoog

23-11-2011

Vanmiddag er er een auto met een zwangere bestuurder uit de bocht gevlogen bij de Wielenwei. Dit is al de zesde keer sinds de heringerichte Jarig van de Wielenwei is geopend

Door de mist zag de bestuurder de scherpe bocht in de weg over het hoofd. Ze kwam via een houten hekwerk vlak voor de sloot tot stilstand. Ondertussen is de lantaarnpaal ook omver gereden.

De weg werdt op 31 oktober met een feestelijke opening verkeersveilig gemaakt door middel van hekjes. Echter is er geen reflectie aangebracht op de hekwerken waardoor de weg nog onveilig bleef.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, mist, zwangere vrouw, hekwerken, verkeersveilig, reflectie, lantaarnpaal

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)