- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met enstig letsel in Assen

25-11-2011

Donderdagavond is er een 54-jarige man uit Assen levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de M.L. Kingweg in Assen.

Het slachtoffer liep op een voetgangersoversteekplaats en werd aangereden door een auto bestuurd door een 33-jarige man uit Assen. De voetganger raakte zeer ernstig gewond. Een traumateam verleende medische hulp en het slachtoffer is overgebracht naarhet ziekenhuis. De veroorzakende automobilist is aangehouden. Omdat hij verklaarde ’s middags een pilsje te hebben gedronken nam een arts op verzoek van de politie een bloedmonster bij hem af. Dit wordt onderzocht op de aanwezigheid van stoffen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. In de loop van de avond is de man in vrijheid gesteld.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, slachtoffer, aangereden, rijbewijs ingevorderd, ernstig gewond, levensgevaarlijk, traumateam, assen, medische hulp, bloedmonster, dronken automobilist

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)