- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met drie gewonden in Scharmer

29-11-2011

Maandagavond zijn er op de A7 ter hoogte van Scharmer drie auto’s op elkaar gebotst.

Een onbekende automobilist reed vanaf de vluchtstrook de rijbaan van de A7 op. Hij botste tegen de bestuurder van een bestelbus. Een achterop rijdende automobilist kon de aanrijding niet ontwijken. Door de klap belandde de bestelbus op zijn kant. Drie personen moesten voor controle naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, vluchtstrook, controle, ziekenhuis, beschadigde auto's, ontwijken, aanrijding, rijbaan, botsing, bestelbus, personenauto

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)