- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden door een ongeval in Noordbroek

22-11-2011

Dinsdagmiddag is er een aanrijding gebeurt op de Sappemeersterweg in Noordbroek. Hierbij zijn twee automobilisten gewond geraakt.

Een 21-jarige automobilist uit Noordbroek kwam vermoedelijk op de verkeerde weghelft. Op hetzelfde moment kwam een 40-jarige vrouw tegemoet rijden. Door de botsing belandde het voertuig van de 40-jarige automobiliste in een sloot. Ze kon zelfstandig uit haar auto komen. De 21-jarige Noordbroekster zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. de slachtoffers zijn voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongevallen, gewond, slachtoffers, automobiliste, verkeerde weghelft, aanrijding, sloot beland, letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)