- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Eenzijdig ongeval op Terwispel

02-12-2011

Donderdagavond is een automobilist is met zijn auto in de sloot belandt langs de A7 tussen Terwispel en Beetsterzwaag.

Het was een een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder in de slip raakte en in de sloot belandde. De bestuurder raakte licht gewond, maar werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.Berger heeft het voertuig uit de sloot getakeld en werd met lichte schade afgevoerd. Door het ongeval ontstond al een lange file op de A7.

Sleutelwoorden:
ongeval, gewond, letselschade, berger, afgevoerd, file, eenzijdig, slip raken, sloot, schade, automobilist. terwispel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)