- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaargewond na overval Belhuis in Vlaardingen

05-12-2011

Zaterdagavond heeft er op het Belhuis Dilek op de Schiedamseweg in Vlaardingen een overval plaatsgevonden.

Bij de overval raakte een man van buitenlandse afkomst zwaargewond omdat hij werd neergeschoten. De klant die op het moment van de overval aanwezig was in de winkel raakte gewond. Het slachtoffer is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team personeel is met de ambulance mee om ook onderweg medische assistentie te verlenen.

Bij de overval raakte ook een tweede persoon gewond. Deze is door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letsel, zwaargewond, mobiel medisch team, personeel, overval, neergestoken, gewond, medische assistentie, ambulancepersoneel

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)