- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedrijfsongeval door windvlaag in Beilen

06-12-2011

Maandag zijn er twee bouwvakkers van 28 en 38 jaar uit Winterswijk gewond geraakt door een bedrijfsongeval bij FrieslandCampina.

Het ongeval is waarschijnlijk onstaan door een windvlaag. Een muur met isolatiepanelen kwam door de windvlaag los en viel op de twee bouwvakkers van Campina in Beilen. De toestand van de gewonde bouwvakkers is volgens Wiestenberg stabiel. Eén van hen wordt nog slapende gehouden.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, slapende, windvlaag, isolatiepanelen, gewond, ongeval, bouwvakkers, beilen

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)