- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

27-jarige man overleden na ongeval

09-12-2011

Donderdagochten is een 27-jarige automobilist uit Assen om het leven gekomen nadat hij met de auto in het water was terechtgekomen.

Omstreeks 10.30 uur kregen de hulpdiensten de melding dat aan de van het Noord Willemskanaal bij de Onlandweg een auto in het water lag.

De bestuurder werd door duikers uit de auto gehaald en daarna is hij met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later op de dag overleden. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, oorzaak onbekend, letselschade, overleden, terechtgekomen, traumahelikopet, sloot, ongeval, ziekenhuis

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)