- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand bij Gemeentewerkplaats in Delfzijl

13-12-2011

Dindagmorgen was er een grote brand bij het gebouw van gemeentewerken aan de Hogelandsterweg in Delfzijl in de as gelegd.

De brand werd rond 04.15 uur gemeld bij de Meldkamer Noord-Nederland. Bluswagens van brandweer Delfzijl en brandweer Appingedam bestreden het vuur. Vanwege de omvang van de brand werd al snel opgeschaald. In het gebouw bevond zich een depot voor klein chemisch afval, buiten stond een gasolietank van 2.000 liter. Uiteindelijk bleek het depot leeg te zijn en heeft de brandweer overslag naar de gasolietank kunnen voorkomen.

De brand zorgde voor veel rookontwikkeling die door de harde wind wegtrok richting Delfzijl. Aan omwonenden werd daarom via een geluidswagen en via de media het advies gegeven om ramen en deuren te sluiten en ventilatiesystemen uit te schakelen.

De brandweer constateerde vrij snel dat het gebouw niet meer was te redden en heeft het gebouw daarom gecontroleerd uit laten branden. Om ongeveer 08.45 uur was de brand minder hevig en de rookontwikkeling verminderd, waardoor het het sein ‘brand meester’ kon worden gegeven.

Bij de brand hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Bij de brand is naast rook ook veel roet in de omgeving vrijgekomen. De omwonenden worden door de gemeente Delfzijl geïnformeerd middels een brief over de brand en de gevolgen.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, slachtoffers, delfzijl, as, rookontwikkeling, inwoners, politie, onderzoek oorzaak

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)