- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval door gladheid in Grafhorst

19-12-2011

Vannacht heeft de brandweer van kampen en IJsselmuiden een melding gekregen van een verkeersongeval op de kamperzeedijk in het Overijsselse Grafhorst.

De vrouw van tussen de 20 en de 25 jaar is met rug en nek letsel met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geholpen en daarna de auto overeind gezet. De mogelijke oorzaak is het glad wegdek.

Sleutelwoorden:
verkeersongevallen, letselschade, nekletsel, rugletsel, ambulance, brandweer, melding, auto, glad wegdek

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)