- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Groot ongeval in Amsterdam

20-12-2011

Vanochtend is er op de ring A10 in amsterdam een groot ongeval gebeurt waarbij vijf automobilsten gewond zijn geraakt.

Een automobilist zat bekneld in zijn voertuig en is bevrijd door de brandweer. Het is nog onbekend hoeveel auto's bij het ongeval betrokken waren. Het incident gebeurde om 11.00 op het zuidoostelijk deel van de A10 ter hoogte van het knooppunt Watergraafsmeer. Op de binnenring in de rijrichting naar Den Haag en Utrecht waren drie rijstroken afgesloten.

Hulpdiensten hadden tot 13.00 nodig om de weg weer vrij te maken, waarna het verkeer weer op gang kwam.De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, incident, vijf gewonden, automobilisten, brandweer, amsterdam, hulpdiensten, file, rijstroken afgesloten, groot ongeval, letselschade

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)